Ziua Drapelului Național al R. Moldova

Ziua Drapelului Național al R. Moldova este sărbătorită astăzi, 27 aprilie.

Cu această ocazie, vor fi organizate o serie de evenimente care țin să marcheze tricolorul țării. Astfel, la ora 19:00, în scuarul Parlamentului, va avea loc un concert susținut de Orchestra Prezidențială, urmată de „Chișinău Youth Orchestra”, iar evenimentul se va încheia cu un show de lumini în culorile Tricolorului pe clădirea Parlamentului.

Menționăm că Ziua Drapelului de Stat a fost instituită de Parlamentul de la Chișinău la 23 aprilie 2010. Tricolorul a fost desemnat oficial drapel de stat pe 27 aprilie 1990 de către deputații primului Legislativ.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. tika

    intii de toate trebue sà ai o dorintà puternicà masochistà de a te supune si a te lasà sà te futà cu promisiuni si minciuni gogonate…nu uitati dorintà puternicà ha ha ha ha ha ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *