VIDEO/ De Ziua limbii române, ambasadorul UE la Chișinău a recitat o poezie de Grigore Vieru

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, i-a felicitat printr-un mesaj video pe locuitorii R. Moldova cu ocazia sărbătorii naționale „Limba noastră”. „Dragi prieteni, vreau să vă felicit cu prilejul sărbătorii frumoase – Limba Noastră, și să vă recit poezia de Grigore Vieru „Frumoasă-i limba noastră”, și-a început mesajul diplomatul european, după care a recitat câteva versuri

Pe 31 august, atât în R. Moldova cât și în România, este marcată Ziua limbii române.

Vedeți și Mesajul în „moldovenească” și rusă al președintelui Igor Dodon de „Ziua Naţională a Limbii”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *