Urmărește LIVE cum trec ţările rând pe rând în noul an. Locuitorii căror țări vor intra primii în 2019

Minute numărate până când în unele colțuri ale globului vor începe petrecerile de Revelion. Insula Crăciunului, Samoa şi Kiribati sunt primele din lume care vor intra în noul an. Locuitorii din această regiune vor sărbători trecerea în noul an la ora locală 00.00, respectiv ora 12.00, ora în R. Moldova.

Printre cei care vor sărbători primii noul an se numără și locuitorii Insulelor Chatham din Noua Zeelandă. Insulele sunt urmate de mai multe orașe din Noua Zeelandă, dar și câteva regiuni din Rusia.

Puteţi urmări în timp real AICI, cum trec ţările rând pe rând în noul an 2019.

Foto: TimeAndDate.com

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *