Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Sfârșit de săptămână la TEI

Sfârșit de săptămână la TEI

Teatrul Eugene Ionesco (TEI) vine cu patru spectacole excepționale, ce vor fi prezentate în perioada 14-17 aprilie, la ora 18:30. Astfel, la 14 aprilie sunteți invitați la spectacolul „Chirița în provincie”, pe data de 15 aprilie la spectacolul ,,Ubu Rege’’, la 16 aprilie – spectacolul „Arta conviețuirii”, iar la 17 aprilie – „Iubirea la proști”.

3b9422ad-3a7d-4ca0-9eec-de2bec9cb917„Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău, este un spectacol mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii.

„Ubu Rege” – Ubu nu aparţine deloc unei specii rare. Poate fi văzut cum zâmbeşte din spatele ecranelor, de la etaje înalte, din fotolii confortabile, din poziţii înalte, de la amvoane şi tribune. Masca acestui Ubu, se potriveşte cel mai bine peste chipuri de barosani, afacerişti, şefi, mahări, directori, conducători, leaderi politici, magnaţi, preşedinţi şi peste „mutra” oricărei lichele, în general. Masca lui Ubu le vine ca o mănuşă tuturor celor care operează cu mănuşi.

d96a68ef-852c-4422-963e-b6da31a1e617„Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. „Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Comedia „Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.