Savurează o porție de cultură la „Nopțile Pianistice”

Complexul muzician Cristian Florea va reveni în fața melomanilor și în seara de 27 iunie, ora 19:00, pe scena Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, de această dată, în calitate de dirijor al Orchestrei Naționale de Cameră a R. Moldova.

Alături de el vor evolua alte nume notorii de pe arena muzicii clasice internaționale: Nima Sarkechik, Claudia Peres (Mexic-Franța), dar și talentata pianistă din R. Moldova, Nadejda Erhan.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *