Sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei plătindu-ți cafeaua cu o poezie

De Ziua Internațională a Poeziei, 21 martie, în mai multe localuri din Chișinău, vizitatorii își vor putea plăti ceșcuța de cafea cu o poezie.

„Trăim într-o lume care se mișcă prea repede. Trebuie să facem tot mai multe lucruri în tot mai puțin timp. Poate oare poezia schimba acest lucru? Putem să ne concentrăm măcar puțin pe emoțiile și trăirile noastre? Doar o clipă. Timp suficient pentru a savura o ceșcuță de cafea, care costă doar câteva versuri înșirate pe nota de plată. Sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei plătindu-ți cafeaua cu o poezie. Împreună, putem să dovedim lumii că sentimentele sunt mai valoroase decât banii!”, susțin organizatorii acestei acțiuni.

Pe 21 martie intră în locațiile partenere Julius Meinl şi plăteşte-ți cafeaua cu o poezie:
# Pegas (str Albisoara 20/1)
# Fishka p&p party bar (bd Dacia 31)
# Robin Pub (str Alexandru cel Bun 83)
# JAZZ Hotel Chisinau (str Vlaicu Pircalab 72)
# Creme de la Creme (str Alexandru cel Bun 98A)
# Creme de la Creme (ccGrand Hall)
# Touch cafe (str Negruzzi 2/4)
# Oliva Restaurant (bd Moscova 5)
# Oliva (bd. Decebal 139)
# Propaganda Café (str. Sciusev 70)
# EcoSport GYM (str Mateevici 113/2)
# Restaurant Jeraffe (str Ismail 84)
# Fly Away Cafe (Chisinau International Airport, Moldova)

Ziua Internațională a Poeziei a fost proclamată de UNESCO, în 1999, la Paris și de atunci această zi are rolul de a sprijini poezia și de a întări legătura dintre poezie și alte forme de artă – teatrul, dansul, muzica, pictura etc.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *