Radio Moldova transmite în direct Gala Premiilor UNITEM

Ediţia a XIV-a a Galei Premiilor oferite de Uniunea Teatrală din Moldova (UNITEM) se va desfăşura la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău astăzi, 23 martie, de la ora 17:00. În cadrul evenimentului, cei mai buni oameni de teatru vor urca pe podium.

Pe parcursul ceremoniei vor fi desemnați cel mai bun regizor, scenograf, coregraf, compozitor, cei mai buni actori, dar și care sunt cele mai bune spectacole montate până în 27 ianuarie 2015.

Evenimentul care anticipează Ziua Mondială a Teatrului, marcată pe 27 martie, va fi transmis astăzi, în direct, cu începere de la 17:00, la Radio Moldova și on-line pe trm.md.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *