Proiectul Chișinău Is ME prezintă noua sa creație

„Crocodilul” este noul obiect de artă creat de membrii proiectului urban Chișinău Is Me. Astfel, pe str. Independenței 48, locuitorii și oaspeții capitalei își vor putea bucura privirile cu noul obiect de artă, pe care organizatorii l-au pregătit în decurs de 3 săptămâni.

Noul obiect, după dimensiunile sale, a depăşit lucrările anterioare ale pictorilor-activişti. Potrivit organizatorilor, următorul obiect va fi realizat în sectorul Râşcani.

Proiectul Chisinau Is Me îi îndeamnă pe toţi locuitorii oraşului să participe activ la decorarea lui. Sloganul proiectului este „Chişinăul este fiecare dintre noi, Chişinăul sunt eu!”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *