Premieră: Opera Macbeth, la Teatrul Național „Maria Bieșu”

La 28, 30 iunie, ora 18:00, Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu va închide stagiunea teatrală 2016-2017 cu opera „Machbeth” de Giuseppe Verdi.

Pentru prima dată, publicul meloman din Chișinău va putea admira opera „Macbeth” pe scena Teatrului de Operă și Balet Maria Bieșu în regia lui Andrea Battistini (Italia), conducerea muzicală Nicolae Dohotaru, Artist al Poporului. Opera „Macbeth” redă o poveste despre putere, război, dragoste și trădare iar intensitatea trăirilor vor atinge limitele conștiinței.

În aceste 2 zile de premieră, distribuția va fi diferită, dat fiind faptul că această operă are un nivel ridicat de complexitate și dificultate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *