„Polonicul de Aur” va merge la cei mai buni biscuiți de casă

Concursul Național de Excelență în Gastronomia Artizanală, ediția a doua pentru biscuiții de casă va avea loc în cadrul Festivalului „Polonicul de Aur” la 25 aprilie 2015.

Cu această ocazie, organizatorii evenimentului invită gospodinele și gospodarii din toată țara să se întreacă cu cei mai delicioși biscuiți de casă.

Perioada înregistrării la concurs este 16-24 aprilie 2015. Aprecierea biscuiților de casă și premierea câstigătorului va avea loc în cadrul festivalului „Polonicul de Aur”, la 25 aprilie 2015, în Valea Răciulei, raionul Călărași, între orele 10:00 – 16:00.

„Polonicul de Aur va deveni marca națională pentru excelență în gastronomia artizanală. În Moldova sunt multe mărci naționale, pentru cel mai bun vin, pentru cea mai bună companie, pentru cea mai tare personalitate, pentru cel mai popular șlagăr muzical, însă gastronomia națională nu este pusă pe piedestal. Noi ne dorim ca cei care câștigă acest trofeu să aibă șanse de promovare și comercializare continuă, prin asta susținem antreprenoriatul la nivel local în Moldova”, susține Tamara Șchiopu, organizatoarea concursului.

Organizatorii nu oferă premii bănești, însă câștigătorul va avea o ofertă de comercializare a produsului său în unul din magazinele din Chișinău, precum și sfaturi profesionale în marketing și branding.

Compania EtnoGastronomica este o companie cu scopuri sociale, ale cărei Obiective sunt promovarea nutriției sănătoase; educația etno-gastronomică a tinerei generații; susținerea producătorilor agro-alimentari autohtoni; conservarea patrimoniului etno-gastronomic autoton. Prin acest concurs compania EtnoGastronomica continuă Campania de promovare și susținere a alimentelor și bucatelor artizanale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *