(VIDEO) ”O istorie foarte simplă” a ridicat sala în picioare

Piesa ”O istorie foarte simplă”, în regia lui Petru Vutcărău, a fost jucată astăzi în premieră absolută la Teatrul ”Eugene Ionesco” din Chișinău. Sala a fost neîncăpătoare pentru public, iar la final s-a aplaudat în picioare. 

”O istorie foarte simplă” – este un spectacol despre relația dintre părinți și copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce o istorie foarte simplă? Pentru că se iubesc doi tineri: ea-singura fiica a unui cuplu înstărit, iar el-orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă-un soi de Romeo și Julieta contemporan. Povestea este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre…viitorul nepot.

Spectacolul mai poate fi văzut mâine și poimâne, pe 23 și 24 decembrie, apoi pe 6, 15 și 28 ianuarie 2017.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *