La CID NATO va fi lansată cartea “Războiul informațional: tipizarea agresiunii informaționale a Federației Ruse”

Vineri, 26 august, în incinta Centrului de Informare și Documentare privind NATO din Moldova va fi lansată cartea “Războiul informațional: tipizarea agresiunii informaționale a Federației Ruse”, autorii căreia sunt prof. Iulian Chifu, Oazu Nantoi și alți coautori din România și R. Moldova.

Scopul studiului a fost de a realiza tipizarea războiului informațional purtat de Rusia, de a crea un sistem de niveluri de influență care ar constitui referențialul evaluării gradului de impact al războiului informațional al Rusiei într-o terță țară, precum și acela de a devoala sistemele de lucru în războiul informațional.

Lansarea va fi precedată de o sesiune de autografe.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *