Grand Bazar la Tipografia 5

Ultimile zile ale acestei săptămâni vor avea o dispoziție și nuanță cu totul și cu totul specială. Motivul acestora este Grand Bazarul organizat în perioada 20-22 martie, la Tipografia 5, la Chișinău.

În cadrul „bazarului” vizitatorii vor putea cere reduceri mari pentru articole vestimentare, bijuterie, accesoriii, genți și lucruri frumoase, să asculte muzică bună și să savureze un ceai delicios.

„De vineri până duminică vom avea reduceri speciale. La orice lucru care v-a plăcut vă veți putea târgui. De asemenea, pentru bijuterii, accesorii și alte lucruri frumoase vă așteaptă prețuri mici-mici. Ca întotdeauna, va răsuna muzică frumoasă și veți fi serviți cu o ceșcuță de ceai tradițional turcesc”, susțin organizatorii evenimentului.

Intrarea este liberă!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *