FOTOREPORTAJ/ Cum sărbătoresc chișinăuienii Hramul Orașului

Astăzi, 14 octombrie, locuitorii capitalei sărbătoresc hramul orașului. Pe lângă evenimentele cultural-artistice, cei care s-au aflat astăzi în centrul orașului s-au putut delecta și cu bucate alese.

Astăzi se împlinesc 583 de ani de la înfiinţarea Chişinăului. Sărbătoarea a început dis-de-dimineață cu depuneri de flori la monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, o liturghie de hram la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului” și va culmina în Piața Marii Adunări Naționale cu un concert extraordinar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *