[Foto-Reportaj] Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

Rafturile pline cu sute de cărți, o lume a lecturii unde fiecare își poate găsi sursa de inspirație sunt atracția Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret.

Peste 15 mii de titluri de carte sunt prezentate la cea de-a XIX-a ediţie a salonului care a fost inaugurat joi, 23 aprilie, la Centrul Expozițional Moldexpo.

Ediția din acest a salonului este dedicată regretatului Grigore Vieru. La salon participă 150 de edituri din 9 ţări. În cadrul salonului urmează să fie lansate peste 100 de volume.

Salonul include o expoziţie de carte editată în ţară şi peste hotare, o expoziţie de ilustraţii de carte în original, lansări şi prezentări de carte, sesiunea de comunicări: „Biblioteca – spaţiu de comunicare şi educaţie interculturală” şi Forumul laureaţilor Concursului „Deapănă firul poveştii” şi alte diverse activităţi interactive pentru copii.

Salonul va fi deschis în perioada 23-26 aprilie curent.

Foto: Dionis NICOLAI & Tatiana BEGHIU


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *