Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   [Foto-Reportaj] Premiera Târgului de Turism…

[Foto-Reportaj] Premiera Târgului de Turism din Moldova

La 5 martie a fost dat startul primului târg internațional de turism din R. Moldova. Acesta se va desfășura în perioada 5 – 8 martie, în incinta Palatului Republicii.

Astfel, participanții, atât locali, cât și cei invitați din alte regiuni și țări, au posibilitatea să se promoveze și să vină în fața oamenilor cu cele mai avantajoase și atractive oferte de a petrece plăcut timpul.

„Cei care vin la târg pot să fie interesați de oferta care costă doar un euro. Acesta presupune o excursie prin Moldova, prin cele mai frumoase locuri din țară. În cadrul excursiei care durează două zile, sunt vizitate mănăstirile Țigănești, Curchi, Cosăuți, Cetatea Soroca, Peștera Surprizelor, Orheiul Vechi. Noutatea acestui târg va fi posibilitatea de a cumpăra sau rezerva ofertele chiar în timpul târgului cu reduceri de până la 50%”, a spus Alex Filipschi, președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova.

„Este un început bun. Ne bucurăm că și R. Moldova are un târg al turismului. Am venit și noi cu oferte destul de incitante și vă așteptăm cât mai curând la odihnă, acasă, în România”, s-a arătat inspirată Corina Martin, președinta Federației de Promovare a Turismului din România.

Potrivit organizatorilor evenimentului, în cadrul târgului vor avea loc mese rotunde, workshopuri, Carnavalul Mamaia, iar duminică, 8 martie, va avea loc un concert dedicat Zilei Internaționale a Femeilor, în care vor evolua mai mulți interpreți autohtoni.

La târg participă 20 de companii de turism, dintre care două sunt din România.