[Foto-Reportaj] Premiera Târgului de Turism din Moldova

La 5 martie a fost dat startul primului târg internațional de turism din R. Moldova. Acesta se va desfășura în perioada 5 – 8 martie, în incinta Palatului Republicii.

Astfel, participanții, atât locali, cât și cei invitați din alte regiuni și țări, au posibilitatea să se promoveze și să vină în fața oamenilor cu cele mai avantajoase și atractive oferte de a petrece plăcut timpul.

„Cei care vin la târg pot să fie interesați de oferta care costă doar un euro. Acesta presupune o excursie prin Moldova, prin cele mai frumoase locuri din țară. În cadrul excursiei care durează două zile, sunt vizitate mănăstirile Țigănești, Curchi, Cosăuți, Cetatea Soroca, Peștera Surprizelor, Orheiul Vechi. Noutatea acestui târg va fi posibilitatea de a cumpăra sau rezerva ofertele chiar în timpul târgului cu reduceri de până la 50%”, a spus Alex Filipschi, președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova.

„Este un început bun. Ne bucurăm că și R. Moldova are un târg al turismului. Am venit și noi cu oferte destul de incitante și vă așteptăm cât mai curând la odihnă, acasă, în România”, s-a arătat inspirată Corina Martin, președinta Federației de Promovare a Turismului din România.

Potrivit organizatorilor evenimentului, în cadrul târgului vor avea loc mese rotunde, workshopuri, Carnavalul Mamaia, iar duminică, 8 martie, va avea loc un concert dedicat Zilei Internaționale a Femeilor, în care vor evolua mai mulți interpreți autohtoni.

La târg participă 20 de companii de turism, dintre care două sunt din România.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *