[Foto-Reportaj] Noaptea cărților deschise

Noaptea cărților deschise din acest an a fost una specială, acompaniată de jazz și sunetul cărților răsfoite și culese în brațe. Oamenii s-au bucurat și profitat de această ocazie, pentru a-și umple bibliotecile cu cărți noi, care până la miezul nopții, la 6 martie curent, la librăria Cartier, puteau fi cumpărate la jumătate de preț.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *