Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   [FOTO-REPORTAJ] Expoziția „Fabricat în Moldova”

[FOTO-REPORTAJ] Expoziția „Fabricat în Moldova”

Produse de calitate, fabricate în R. Moldova, sunt prezentate în cadrul unei expoziții, unde sunt promovați producătorii autohtoni. Aceștia au pus la dispoziția vizitatorilor cele mai gustoase alimente, ambalate frumos, care te atrag de dată ce le observi.

Produsele interesante, sănătoase, și la preț accesibil nu au lăsat indiferent pe niciun vizitator. „Mai gust câte ceva, cumpăr ce-mi place și mai vorbesc cu producătorii. Totul îmi face din ochi”, ne spune o femeie, care căuta niște chipsuri din mere pentru nepoței.

„Lucruri interesante văd aici. Sunt bravo producătorii noștri, dar ei au nevoie de mai multă promovare”, ne-a zis un bărbat, care gusta niște prăjituri.

La cea de-a XIV-a ediţie a evenimentului participă peste 200 de agenţi economici. Cele mai reuşite prezentări de produse şi servicii vor fi premiate cu Medalia de Aur. De asemenea, pentru participanţi a fost organizat şi un amplu program de afaceri: seminare, traininguri și mese rotunde.

Expoziţia „Fabricat în Moldova” va fi deschisă la Centrul Expoziţional Moldexpo de la 28 ianuarie până la 1 februarie 2015.

Text & Foto: Tatiana Beghiu