Festivalul Oraşului Odessa la VATRA

Centrul Cultural Vatra în colaborare cu Consiliul orăşenesc Odessa lansează un proiect dedicat aniversării a 20 de ani de înfrățire a oraşelor Odessa și Chișinău prin organizarea unui spectacol grandios în aer liber.

Cu această ocazie, pentru prima dată în Moldova, veţi putea admira oraşul Odessa întru-un nou format la VATRA. Programul artistic va cuprinde un concert fastuos cu participarea ansamblurilor vocale, de dans, a artiştilor şi interpreţilor ucraineni. Scena Complexului VATRA va găzdui un show strălucitor de divertisment, costumaţii de carnaval, circ cu acrobaţii şi banduri renumite din Ucraina. În cadrul evenimentului veţi admira o expoziţie de picturi şi fotografii „Made in Ucraina”. Desigur, Odessa nu va putea fi doar admirată, ascultată, dar şi gustată, datorită adevăratei bucătării odessite, adusă direct de la Marea Neagră. Organizatorii pregătesc multe surprize pentru vizitatori.

Costul unui bilet este de 100 lei pentru o persoană. Evenimentul va începe la ora 13:30.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Rusu Mihai

    Arta de orice fel este extrem de dezvoltata in Odesa si cultura la fel.Pacat ca acum in Ukraina viata este asa grea din cauza razboiului,dar prietenii buni la nevoie se cunosc,iar Moldova este pe lista scurta a prietenilor actuali ai Ukrainei,pusa acolo chiar de Porosenko,presedintele Ukrainei.Si Romania este pe lista lui Porosenko.alaturi de tarile NATO si USA,deci ukrainienii nu ne considera adversari,iar noi la fel,iar acest lucru nu place la multi din est si CSI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *