Festivalul Filmului American 2015

În perioada 24 aprilie – 1 mai, la Cinematograful Odeon, va fi organizat Festivalul Filmului American 2015.

În acest sens, vor fi prezentate 15 filme, unele din care au schimbat pentru totdeauna industria cinematografică americană. „Pe aripile vântului”, de exemplu, este considerat unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile, film, care a declanșat schimbări în modul în care americanii de culoare sunt prezentați în film.

„Să ucizi o pasăre cântătoare” este o altă capodoperă care abordează subiecte precum diferențele de clasă și gen, dar și curajul și compasiunea din sudul american. Printre cele 15 titluri sunt drame, comedii, filme de acțiune și aventuri pe gustul tuturor și pentru toate categoriile de vârstă.

Toate filmele vor fi în versiunea originală, subtitrate în limba română.

Intrarea este liberă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *