Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Festivalul Berii – Festivalul Distracției

Festivalul Berii – Festivalul Distracției

Complexul Cultural VATRA îi invită pe toți doritorii la primul Festival al Berii, pe 17-18-19 iulie.

unnamedPlatoul VATRA va fi animat, timp de trei zile cu diverse activități pentru toate gusturile și vârstele, iar fanfarele și colectivele artistice vor face atmosfera pe măsură. Meșterii populari au pregătit tradiționalul târg de artizanat cu master-class-uri de confecționare a jucăriilor din lemn, instrumentelor muzicale și a ceramicii negre. Totodată, pe scenă vor evolua: Paraziții, Alternosfera, Gândul Mâței, Cristofor Aldea-Teodorovici, PARALELA 47, Whynona Ryderz și mulți alții.

Totodată, vor fi organizate diferite concursuri și activități distractive cu bere, cum ar fi Battle shots, Beer Pong, Flip Cup, Bere la viteză, Darts.

În exclusivitate, la VATRA se va juca Bumper Ball, unde amatorii de senzații tari se vor distra cu puține reguli, dar cu multă satisfacție.

Tot la Festivalul Berii va fi inaugurată prima tiroliană din Moldova, formată din două platforme situate la o distanță de 350 de metri, iar Clubul de Armwrestling BOIAR va organiza un adevărat campionat între amatori. Întrucât termometrele arată temperaturi înalte, pentru acest eveniment au fost construite mai multe locuri speciale cu umbră.

Pentru doritorii de a petrece nopţile la VATRA, pot să o facă în zona de corturi Camping City, dotată cu toate condițiile necesare.

Festivalul va începe la ora 11:00. 

Transportul este disponibil din sectorul Sculeni, Chișinău (magazinul Green Hills, Topaz) între orele 10:00 – 00:00 (Costul unei călătorii – 25 de lei).

Prețul unui bilet pentru o zi la festival este 100 de lei, iar pentru trei zile 150 lei.