Expoziţia de colaje despre glod, suflet şi răsărită a fotografei Natalia Gârbu

Toți cei care doresc să descopere lucruri deosebite, ciudate, dar atât de simple sunt așteptați la o expoziție de colaje, organizată de fotograful Natalia Gârbu. Expoția prezintă colaje despre glod, suflet şi răsărită.

„Natalia Gârbu creează colaje creative despre societatea în care trăim, ca mijloc de a-şi exprima ideile, atunci când pictura sau fotografia nu sunt suficiente. Ea foloseşte pentru asta imagini din reviste, bucăți de stofă, rămăşiţe de hârtie, seminţe de floarea soarelui, etc”, explică organizatorii evenimentului.

Colajele abordează elementele de politică, aparenţe şi esenţă sau cultură urbană şi au în prim-plan omul şi trăirile sale.
„Expoziţia de colaje despre glod, suflet şi răsărită este un eveniment în care poţi vedea cu alţi ochi realitatea care te înconjoară. Poţi descoperi ceva nou în tine prin colaj şi dincolo de el. Consider că un artist viu este un artist care experimentează. Mai ales cu sine. Cu toate că în Moldova este foarte tentant să fii un artist modest, eu am decis să împart ideile mele cu oamenii. Sper că aceste colaje vor aduce noi sensuri şi inspiraţie pentru participanţii la eveniment. Sunt aşa momente în viaţă când simţi că e timpul să…”, spune Natalia Gârbu.

Natalia Gârbu a studiat la Institutul de Studii Fotografice din Catalonia, Spania, iar din 2012 a fondat studioul Codobelc, unde realizează proiecte fotografice inedite despre copii în lumea lor.

Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, 7 februarie 2015, de la ora 19:00, la Propaganda Cafe.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *