Decernarea premiului „Europa Nostra 2015”

Decernarea premiului Uniunii Europene pentru Patrimoniul Cultural „Europa Nostra 2015” va avea loc astăzi, la ora 16:00, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei. Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii în cooperare cu Delegația UE în R. Moldova.

La ceremonia de decernare a premiului vor fi prezenți Excelența sa Ministrul Culturii Monica Babuc și Ambasadorului UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola.

Premiul „Europa Nostra 2015” a fost decernat Agenţiei de inspectare şi restaurare a monumentelor la categoria Educaţie, training şi sensibilizare – „Să salvăm mărturiile trecutului pentru a construi viitorul”.

Premiul „Europa Nostra” este oferit în cadrul Programului Europa Creativă și este organizat de Europa Nostra de la lansarea acesteia în 2002.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Anatolie Mereuta

    ne salvam trecutul pentru a construi viitorul si UE ne premiaza pentru acest proiect cu premiul Europa Nostra 2015,dar ce facem daca la alegerile anticipate castiga Dodon,Usatai,SelinShorr siVoronin,mai vrem noi in UE,cand ei sunt toti prorusi si antiUE,cum arata sondajele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *