Concursul de artă pentru copii și tineret „File de poveste”

Ambasada României în R. Moldova invită copiii și tinerii între 14 și 18 ani să participe la concursul de artă „File de poveste” – viața și opera poetului Mihai Eminescu.

Lucrările cu tema „File de poveste” – viața și opera lui Mihai Eminescu pot fi trimise sau depuse, până la 10 iunie 2015, la sediul Ambasadei României, str. București nr. 66/1, Chișinău, cu mențiunea „pentru concursul File de poveste” înscrisă pe plic.

Sunt acceptate lucrări realizate în orice tehnică, de dimensiunea 210X297 mm (format A4). Un participant poate înscrie în concurs o singură lucrare.

Selecția lucrărilor câștigătoare va fi efectuată cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici din R. Moldova. Premiile vor fi oferite de Ambasada României la Chișinău, în cadrul unui eveniment special. Câștigătorii vor fi anunțați la 15 iunie 2015.

Important: lucrările înscrise în concurs trebuie să fie însoțite de numele și prenumele autorului, vârsta, dacă urmează o școală cu profil de arte plastice, precum și numărul de telefon la care poate fi contactat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *