Concertul „Jazz’n Chișinău”

Jazzul, văzut în culori – aceasta este ideea organizatorilor concertului „Jazz’n Chișinău”, ce a ajuns la a doua ediție. Evenimentul va avea loc la 19 februarie, ora 18:00, la Sala cu Orgă.

Cei prezenți vor fi răsfățați cu muzică sută la sută live, interpretată de artiștii autohtoni: pianistul Valeriu Culea, Silvia Allegro – vocal, Dmitry Sergheev – saxofon, Dan Bruma – chitară, Oleg Lashtaev – tobe, Nikita Morozov – bass chitară, Veaceslav Panta – contrabas și pictorul Ion Mocanu, care va da formă și culoare muzicii, iar desenele lui vor fi transpuse pe un ecran mare pentru a putea fi văzut de spectatori și melomani.

Concertul este susținut de Ambasada Poloniei în R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *