Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Concert #dinBasarabia, de Ziua Națională…

Concert #dinBasarabia, de Ziua Națională a României

De Ziua Națională a României, toți doritorii sunt invitați la Concertul #dinBasarabia. Astfel, pe 1 decembrie, ora 19:00, la Cinema PRO, va avea loc primul concert în București susținut de fiul regretaților artiști ai neamului, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, acompaniat de orchestra sa.

În cadrul evenimentului, vor fi interpretate renumitele cântece ale Renașterii Naționale din Basarabia, dar și alte piese compuse de Ion Aldea-Teodorovici.

unnamed-1Intrarea este LIBERĂ, dar pentru o mai bună organizare și pentru asigurarea locurilor în sală, doritorii sunt rugați să completeze un formular, pe care îl găsiți aici: http://bit.ly/2g31wi3

Concertul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradițiile folclorice și muzica contemporană, care își propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor și al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.

Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul și etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei. Conducătorul artistic, solistul orchestrei și fondatorul ei este Cristofor Aldea-Teodorovici.

„Să sărbătorim 98 de ani de la Marea Unire!”, îndeamnă organizatorii evenimentului.