Chișinău Youth Orchestra în Scuarul Catedralei

Chișinău Youth Orchestra invită pe toți cei pasionați de muzică la un concert în aer liber. Spectacolul de muzică clasică, interpretat de 71 de tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Germania și Elveția, va avea loc astăzi, 26 iulie, ora 20:00, în Scuarul Catedralei, Chișinău.

Repertoriul va include lucrări celebre semnate de Glinka, Ceaikovski, Sibelius, Bartók, etc. Solist: Dan Dan-Iulian Druțac (vioară).

Intrarea este liberă!

Menționăm că evenimentul este organizat în acest an sub soganul „Urmează-ți pasiunea”. Până pe 15 august 2015, în cadrul proiectului vor fi organizate o serie de concerte și evenimente cu invitați speciali şi maeștri remarcabili. Pe lângă concertele realizate în Moldova, sunt programate concerte în România și Germania.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *