Cărți la jumătate de preț la Librăriile Cartier

La 6 martie, editura Cartier împlinește 23 de ani. Cu această ocazie în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a IX-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț.

Librăriile (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68) vor funcționa începând cu ora 9.00 până la ora 23.30. La ora 18.15 vă veți putea întâlni cu unii dintre cei mai citiți scriitori de la noi. Tot mâine, va avea loc decernarea Premiului Om de Cuvânt 2018. Omul de Cuvânt 2018 va fi ales din cei cinci finaliști în seara de marți, 6 martie, la Librăria din Centru.

Nominalizări:

Vasile Botnaru, jurnalist
Mircea V.Ciobanu, scriitor
Alexandru Corduneanu, poet
Dumitru Crudu, scriitor
Mariana Jitari , profesoară

Laureații Om de cuvânt: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *