Astăzi, Cartier pune în vânzare titluri cu reduceri de 50 la sută

Vineri, 2 decembrie, în ajun de Moș Niculae, cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț în Librăriile Cartier din Chișinău (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68). Librăriile vor avea un program special: de la ora 9.00 până la ora 21.00.

Autorii și redactorii Cartier Vă vor ajuta cumpărătorii să aleagă cărți bune, să facă economii pentru alte dichisuri, vor oferi autografe.

Peste 250 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică, enciclopedii, dicționare, carte pentru adolescenți, carte de artă, carte de istorie și antropologie, poezie clasică și contemporană vor fi puse în vânzare. Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

Restul cărților din Librăriile Cartier,  peste 20 mii de titluri de la editurile Humanitas, Trei, Polirom, Curtea Veche, Rao, Arc, Nemira, Girasol, Flamingo, se vând pe parcursul întregului decembrie cu o reducere de 10 la sută.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *