Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Acțiune de caritate în cadrul…

Acțiune de caritate în cadrul expoziției de fotografii „Central Asia. A journey”

Expoziția de fotografii întitulată „Central Asia. A journey” (Asia Centrală. O călătorie) va fi lansată la 11 februarie, începând cu ora 18:00, în incinta clădirii Kentford (str. Ștefan cel Mare și Sfânt 202). Este vorba despre o expoziție cu vânzare de fotografii, realizate de către unul din fondatorii Tony Hawks Centru, Aurel Cepoi. Scopul acestei exopoziții este unul umanitar.

„Vă așteptăm să contribuim împreună pentru o cauză nobilă, și anume: să colectăm bani pentru Centrul pentru Copii cu Dizabilități. În cadrul acestui eveniment, nu doar veți putea achiziționa fotografiile expuse, dar veți contribui astfel la construcția primei săli destinată activităților sportive pentru copii cu dizabilități din Moldova. Ea va fi construită pe actuala terasă a Centrului Tony Hawks”, susțin organizatorii evenimentului.

„De ce Asia Centrală? În ultimii doi ani și jumătate am vizitat Tadjikistanul și Uzbekistanul. După prăbușirea URSS-ului am pierdut orice legătură cu acea parte a lumii, de aceea, am fost plăcut surprins să descoper munții, tradițiile și cultura locală într-un mod într-u totul diferit decât cel pe care mi-l aminteam. Ideea de a lansa o astfel de expoziție mi-a venit atunci când am început să colectăm bani pentru copiii cu dizabilități din Chișinău, din centrul nostru. Nu sunt un fotograf profesionist și nici nu știu cât ar putea costa fotografiile mele, dar sunt sigur că merită să depunem efort și să încercăm să ajutăm pe acești copii”, susține Aurel Cepoi, autorul fotografiilor care vor fi prezentate la expoziție.