Situaţia pe drumurile naţionale în dimineaţa zilei de 21 aprilie 2017

Ministerul Transporturilor Infrastructurii Drumurilor informează că în zona de Centru și Sud a republicii mai multe sectoare ale drumurilor naționale sunt blocate.

Minis­te­rul Trans­por­tu­ri­lor în comun cu INP au decis inchi­de­rea tem­po­ra­ră al acce­su­lui și cir­cu­la­ți­ei ruti­e­re pe mai mul­te tra­see națio­na­le în sco­pul nead­mi­te­rii blo­ca­je­lor pe urmă­toa­re­le sec­toa­re de dru­mu­ri:

  1.    Sec­to­rul Can­te­mir, R35 Comrat – Can­te­mir (s.Vișniovca);

  G132  R35- Bai­ma­clia – Tara­clia de Sal­cie – R32(s. Bai­ma­clia și s. Tara­clia de Sal­cie);

  1. Sec­to­rul Cău­șe­ni R30 Ane­nii Noi – Cău­șe­ni – Ște­fan Vodă  – km 33-35; 

  G116  R30 Ste­fan Vodă – Ala­va – Săi­ți – G117;

  1. Sec­to­rul Basa­ra­beas­ca R36 Basa­ra­beas­ca Cea­dîr Lun­ga;
  2. Sec­to­rul Chi­și­nău M5 Fron­ti­e­ră cu Ucrai­na – Cri­va – Băl­ți – Chișinău-     Tiras­pol – Fron­ti­e­ră cu Ucrai­na km 252-274;  km290-323;
  3. Sec­to­rul Dubă­sa­ri G68  R20 – Orhei- Susleni- Ustia- Cri­u­le­ni;
  4. Sec­to­rul Nis­po­re­ni R25.1  M1 – R25;
  5. Sec­to­rul Stră­șe­ni G97  R1 Pănășești- Căpri­a­na – M1(căzut copa­ci);
  6.  Sec­to­rul Cahul  R34 Hîn­cești – Leo­va Cahul – Giurgiulesti(Gotești-Chircani) au cazut stil­pi de elec­tri­ci­ta­te km  68-70  s.Vilcele;
  7. R32 M3 Vul­că­nești Cahul Tara­clia în pre­a­j­ma  s.Moscovei;

10.M3 Chi­și­nău – Comrat- Giurgiulești-  Fron­ti­e­ră cu Roma­nia    (s.Ciumai,  s.Burlăceni);

  1. M3 Chi­și­nău – Comrat- Giurgiulești-  Fron­ti­e­ră cu Romania(s. Vul­că­nești,  s.Slobozia Mare ).

Minis­te­rul Trans­por­tu­ri­lor și Infras­truc­tu­rii Dru­mu­ri­lor reco­man­dă con­du­că­to­ri­lor auto și cetă­țe­ni­lor abti­ne­rea de la călă­to­ri­i­le la dis­tan­țe mari cu uni­tă­ți­le de trans­port. Pe par­cur­sul nop­ții,  cca 229 uti­la­je au fost impli­ca­te în pro­ce­sul de debo­la­re a dru­mu­ri­lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *