Roskomnadzor a început să blocheze Telegram

Roskomnadzor a început să limiteze accesul la aplicația Messenger pe teritoriul Federației Ruse, potrivit site-ului Agenției Roskomnadzor.

„Informațiile privind aceste resurse online, lansate luni, 16 aprilie, sunt trimise operatorilor de telecomunicații în vederea restricționării accesului”, se arată în raportul sursei citate. În timpul zilei, Roskomnadzor a trimis o cerere la App Store și aplicații Google Play pentru a elimina aplicația Messenger, a declarat pentru Interfax Alexander Jarov, șef de departament la Roskomnadzor.

„Cât timp va dura procesul de blocare? Va continua mai multe ore, operatorii îl vor descărca, iar procesul de blocare va avansa treptat “, a spus el. Accesul va fi limitat la versiunea Internet, la clientul web și la aplicația Telegram.

Sursa: Novaya Gazeta

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *