Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ FOTO. Stare de alertă…

VIDEO FOTO. Stare de alertă la Filarmonica Națională. S-a prăbușit acoperișul și tavanul, iar flăcările au cuprins cu repeziciune și interiorul clădirii: zeci de pomieri luptă, în continuare, cu flăcările

Stare de alertă maximă la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, acolo unde a izbucnit joi, 24 septembrie, un incendiu.

O parte din acoperișul Filarmonicii s-a prăbușit, iar flăcările s-au extins, pe o arie mai largă, în interiorul clădirii.

Cel puțin 10 autospeciale IGSU și zeci de pompieri sunt la fața locului și luptă și la această oră pentru a stinge incendiul.

Între timp, și o parte din tavanul clădirii s-a prăbușit.

Potrivit datelor actualizate furnizate de către IGSU, la moment, pentru stingerea incendiului sunt antrenate 10 autospeciale de intervenție din cadrul IGSU. Totodată au fost create cinci echipe ale Serviciului de protecție contra gaze și fum, care lucrează pe trei sectoare în interior și în exterior pentru localizarea și lichidarea arderii. La ora 12:43 incendiului i s-a conferit gradul sporit de intervenție. Pentru dirijarea intervenției, la fața locului este creat statul major

Imagini video de la fața locului: