Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Imagini apocaliptice la Comrat:…

VIDEO Imagini apocaliptice la Comrat: mai multe case și drumuri au fost înghițite de apă. Femeie, în lacrimi: „Casa mea e acolo… sub apă”. Patru localnici, transportați la spital

Imagini apocaliptice au fost surprinse marți, 29 septembrie, la Comrat. Mai multe locuințe au fost înghițite de apă în urma ploilor, iar zeci de oameni au rămas împotmoliți în namol pe drumurile inundate.

Salvatorii au evacuat mai multe persoane din gospodăriile pline cu apă, unele dintre acestea fiind debulotate neștiind în care parte să o apuce după ce au rămas pe drumuri.

În câteva localități din UTA Găgăuzia, șuvoaiele puternice de apă care par să nu mai contenească au măturat totul în calea lor, iar situația este de-a dreptul îngrozitoare.

Bașcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah, a făcut o postare pe Facebook în care menționează că principala sarcină a autorităților, acum, este evaluarea pagubele și acordarea suportului necesar pentru fiecare familie afectată.

Totodată, tot la Comrat, din cauza ploii puternice mai mulți piloni au fost puși la pământ, fiind grav afectată și rețeaua de gazificare. În urma viiturii, patru localnici din Comrat au ajuns la spital.

Mai multe echipaje ale pompierilor se află la fața locului, iar salvatorii acordă ajutor persoanelor sinistrate.