Principală  —  Ştiri   —   Live/ Lansarea Partidului Politic „NOI”…

Live Lansarea Partidului Politic „NOI” cu sloganul „Noi reînnoim Moldova”

captură video: privesc.eu

La 11 iulie curent se lansează Partidul Politic „NOI”. Evenimentul se desfășoară în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din mun. Chișinău.

Ziarul de Gardă nu a găsit un site oficial al partidului și nici măcar o pagină de Facebook a acestuia. În lista partidelor politice din R. Moldova publicată pe site-ul Agenției Servicii Publice (ASP) se regăstește denumirea acestui partid, fiind înregistrat la 12 noiembrie 1999. Președintele acestuia este Vladimir Dachi, iar sediul lui este înregistrat într-un apartament din strada Bernardazzi din municipiul Chișinău.

În cadrul evenimentului au luat cuvânt mai multe persoane din raioanele R. Moldova: profesori, contabili, dar și medici.

Vladimir Dachi a relatat, în cadrul evenimentului, că partidul se angajează să respecte principiile responsabilității personale, a sacrificiului împărtășit și a egalității de șanse. Acesta a menționat faptul că R. Moldova are nevoie de schimbarea culturii politice.

Ne angajăm să reînnoim Moldova prin promovarea utilizării de noi tehnologii pentru a facilita participarea moldovenilor la guvernarea lor. […] Suntem un partid al incluziunii și respectăm diferențele de perspectivă și credință. Nu pot exista idei socialiste sau democratice, dar politici inteligente, corecte și bune pentru Moldova, a spus Dachi.

Dachi a menționat că partidul își propune să fie în opoziție față de toate partidele aflate la guvernare.

Mai multe detalii despre partid, numărul membrilor sau altă informație relevantă, în cadrul evenimentului nu a fost prezentată.

Conform datelor ASP, în R. Moldova sunt 63 de partide.