Principală  —  IMPORTANTE   —   Redescoperă Turcia. Familia președintelui Igor…

Redescoperă Turcia. Familia președintelui Igor Dodon a plecat în vacanță: Aveau cumpărate foile din ianuarie

Familia șefului statului a plecat la mare în Turcia. Anunțul a fost făcut de șeful statului care spune că el nu va avea parte de odihnă, dar e posibil să plece la Moscova pe câteva zile.

„Nu am fost la odihnă, o să vedem poate pe câteva zile o sa plec în Rusia, la Moscova. Familia a plecat la odihnă pentru că din ianuarie și-au luat foi. Unde pleacă moldovenii masiv? În Turcia! Trebuiau să se ducă în luna iunie, dar au fost amânate din cauza covidului, au plecat pe câteva zile”, a menționat șeful statului.

Săptămâna aceasta însă, Igor Dodon îi critica pe cei care merg la mare în Turcia menționând că numărul cel mai mare de cazuri de import de COVID19 este din această țară.

Igor Dodon spune însă că în ultima perioadă a reușit să viziteze mai multe locuri frumoase din Republica Moldova.

Ultima dată, cel puțin din informațiile publice, familia prezidențială s-a odihnit în Turcia în vara lui 2017. Atunci, șeful statului a publicat o poză din avion, iar Ziarul de Gardă a reușit să afle că Igor Dodon și familia s-au odihnit în unul dintre cele mai luxoase hotele din Turcia, Maxx Royal Belek, unde un sejur costă de la 4600 de Euro în sus. Ulterior, șeful statului a menționat că odihna i-a fost organizată de consulul onorific al Republicii Moldova în Antalya, care inițial nu știa nimic despre aceasta. Ulterior, șeful statului menționa un alt hotel la care ar fi stat în timpul sejurului.