Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   DOC/ Fiica unui deputat socialist…

DOC Fiica unui deputat socialist a fost angajată la ANRE. Carolina Lipskaia este specialist principal în Secția investiții, Departamentul energie electrică și regenerabilă

Fiica deputatului socialist Oleg Lipski, Carolina Lipskaia a fost angajată recent la ANRE. Lipskaia, care este membru și al Consiliului Republican al PSRM, a câștigat un concurs pentru ocuparea funcției de specialist principal, Secția investiții, Departamentul energie electrică și regenerabilă al ANRE.

Potrivit site-ului agenției, la concurs au participat 7 persoane, iar Carolina Lipskaia a avut cea mai bună notă la proba scrisă și astfel a câștigat concursul.

Lipskaia a absolvit în această vară facultatea de inginerie și management în energetică de la UTM și a aplicat la acest concurs pe care l-a câștigat. La 1 septembrie, tânăra socialistă a plasat o poză pe pagina sa de facebook în care anunță că este prima zi de muncă la un post pe care l-a râvnit de foarte mult timp.

Carolina Lipskaia este un membru activ al PSRM, dar și a aripei de tineret a formațiunii, „Garda Tânără”. Participă la mai multe activități de partid și postează fotografii alături de primarul Chișinăului, Ion Ceban sau de președintele Igor Dodon.