Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Președinta Organizației de Femei a…

Președinta Organizației de Femei a PLDM renunță la funcție și părăsește partidul: „Aflarea mea în continuare în PLDM ar însemna periclitarea convingerilor mele de conlucrare transparentă și corectă”

Președinta Organizației de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Nadejda Plăcintă, renunță la funcție și părăsește partidul. Anunțul a fost făcut de Plăcintă cu câteva minute în urmă pe o rețea de socializare.

„Într-o democrație sănătoasă de partid, o critică constructivă în cadrul organelor de conducere este binevenită. Îi incomodează doar pe oamenii mici. Aceasta denotă vehement lipsa unei voințe sincere de schimbare, reformare si progres.

De aceea, am hotărât să renunț la funcțiile de Președinte a Organizației de Femei a PLDM, Secretar Internațional al PLDM și evident, la calitatea de membru al acestui partid. Aflarea mea în continuare în PLDM ar însemna periclitarea convingerilor mele de conlucrare transparentă și corectă”
, susține Nadejda Plăcintă.

La 16 august, în cadrul Congresului IX extraordinar al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), fondatorul partidului, Vlad Filat, a fost reales în calitate de președinte al PLDM.

Tudor Deliu este candidatul desemnat de PLDM pentru alegerile prezidențiale de la 1 noiembrie. La 19 septembrie, Deliu a fost înregistrat de către Comisia Electorală Centrală (CEC) în calitate de candidat la funcția de Președinte al R. Moldova.