Patru judecători noi, numiți în ajun de Revelion

În ajun de Revelion, președintele R. Moldova, Nicolae Timofti, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii, a semnat decretele de numire în funcție a patru judecători.
Lilia Țurcan a fost numită, pe un termen de patru ani, în funcția de președinte al Judecătoriei Dondușeni;

Valentina Stratulat a fost numită, pe  un  termen  de  cinci  ani,  în  funcția  de  judecător  la  Judecătoria  Ungheni;

Aureliu Postică a fost reconfirmat în funcţia de judecător la Judecătoria Orhei, până la expirarea împuternicirilor;

Vladimir Craveț a fost reconfirmat în funcţia de judecător la Judecătoria Drochia, până la atingerea plafonului de vârstă.

Totodată, prin decret prezidențial, doamna Svetlana Leu a fost eliberată din funcţia de  judecător  la  Curtea  de  Apel  Bender,  conform  cererii  depuse.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *