Principală  —  Ştiri   —   Nistor Grozavu despre interimatul funcției…

Nistor Grozavu despre interimatul funcției de primar general: Până acum, când era o problemă mai delicată, mă acopeream cu persoana primarului general

Nistor Grozavu a fost eliberat din arest și gestionează primăria, pe perioada arestului lui Dorin Chirtoacă

Singurul viceprimar al capitalei, Nistor Grozavu a fost întrebat astăzi despre posibilitatea de a prelua interimatul funcției de primar general. Acesta a spus că nu e gata încă să răspundă la întrebare, dar înțelege că noua funcție ar implica mai multă responsabilitate. 

„Nu sunt gata să  vă răspund la această întrebare. Este o prevedere  că dacă viceprimarul nu dorește, în 5 zile Consiliul trebuie să se convoace pentru a desemna pe cineva. Oricum trebuie să mai discut și cu reprezentanții fracțiunilor, fiindcă în cazul în care fracțiunile  Consiliul Municipal nu doresc o persoană sau alta, nu se va primi conlucrare și nu e bine în asemenea caz să te impui nedorit. Dacă se va găsi că fracțiunile nu au nimic împotrivă, până la adoptarea unei decizii definitive, sigur n-o să plec așa, fără să mă uit în urmă”, a  spus Grozavu.

El a adăugat că nu se va împotrivi, dacă anume candidatura sa va fi desemnată pentru interimatul funcției de primar general și că înțelege că aceasta ar implica mai multă responsabilitate. „Când era o problemă mai delicată, până acum, mă acopeream tot timpul cu persoana primarului general, acum însă nu voi avea  această posibilitate”, a mai spus Grozavu.

La 28 iulie curent, la cererea procurorilor, Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcție.