Principală  —  Ştiri   —   Mobilizarea! ZdG oferă premii celor…

Mobilizarea! ZdG oferă premii celor care se implică la eliminarea consecinţelor ninsorii din aprilie 2017

Prognozele meteo spun că în câteva ore ninsoare se va diminua, iar spre seară se va opri definitiv. Oraşul Chişinău, dar şi alte sute de localităţi sunt într-o stare de criză. Serviciile specializate sunt solicitate la maxim şi orice ajutor este binevenit. ZdG oferă premii celor care vor ieşi să participle la muncile de deblocare.Un abonament pe 3 luni la ediţia tipărită a ZdG este oferit oricărui cetăţean care va prezenta imagini ce probează că:

  • a ieşit în preajma zonei în care locuieşte şi a curăţat zăpada, crengile, ajutând la deblocarea străzilor şi drumurilor.
  • a mobilizat alţi vecini, colegi, prieteni să participle la curăţirea zonelor ambiente.
  • a oferit ceai fierbinte sau alt sprijin moral şi logistic echipelor implicate la deblocarea zonelor afectate.

Pozele şi comentariile (cu detalii privind localitatea şi ora) vor fi postate pe pagina web şi pagina de Facebook a ZdG, iar autorii imaginilor care vor lua cele mai multe aprecieri, vor primi, pe lângă abonamente, obiecte de uz personal cu însemnele ZdG. Pozele pot fi trimise la adresa de e-mail zdg.redactia@gmail.com sau prin mesaj către pagina de Facebook a ZdG 

https://www.facebook.com/zdg.md/posts/10154250680782434

Rugăm cetăţenii să fie atenţi la orice fel de riscuri, cum ar fi posibile căderi de copaci sau cabluri electrice deteriorate.