Mobilizarea! ZdG oferă premii celor care se implică la eliminarea consecinţelor ninsorii din aprilie 2017

Prognozele meteo spun că în câteva ore ninsoare se va diminua, iar spre seară se va opri definitiv. Oraşul Chişinău, dar şi alte sute de localităţi sunt într-o stare de criză. Serviciile specializate sunt solicitate la maxim şi orice ajutor este binevenit. ZdG oferă premii celor care vor ieşi să participle la muncile de deblocare.Un abonament pe 3 luni la ediţia tipărită a ZdG este oferit oricărui cetăţean care va prezenta imagini ce probează că:

  • a ieşit în preajma zonei în care locuieşte şi a curăţat zăpada, crengile, ajutând la deblocarea străzilor şi drumurilor.
  • a mobilizat alţi vecini, colegi, prieteni să participle la curăţirea zonelor ambiente.
  • a oferit ceai fierbinte sau alt sprijin moral şi logistic echipelor implicate la deblocarea zonelor afectate.

Pozele şi comentariile (cu detalii privind localitatea şi ora) vor fi postate pe pagina web şi pagina de Facebook a ZdG, iar autorii imaginilor care vor lua cele mai multe aprecieri, vor primi, pe lângă abonamente, obiecte de uz personal cu însemnele ZdG. Pozele pot fi trimise la adresa de e-mail zdg.redactia@gmail.com sau prin mesaj către pagina de Facebook a ZdG 

Rugăm cetăţenii să fie atenţi la orice fel de riscuri, cum ar fi posibile căderi de copaci sau cabluri electrice deteriorate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *