Maia Sandu a solicitat consultarea Partenerilor de Dezvoltare

Întrevederea candidatei PLDM pentru funcția de premier, Maia Sandu, cu fracțiunea PDM, preconizată pentru ora 16.00, nu a avut loc deoarece aceasta a solicitat mai întâi consultarea Partenerilor de Dezvoltare.
Informația a fost confirmată pentru ZdG de Valeriu Streleț, vicepreședintele PLDM. Streleț a negat zvonurile potrivit cărora în cazul în care Maia Sandu nu va fi agreată de membrii AIE 3, el ar fi următorul candidat al PLDM pentru funcția de premier. ”Nu voi discuta această temă atâta timp cât încă nu s-a consumat subiectul „Maia Sandu premier””, a spus Streleț.
Acesta a precizat că, înainte de a se întâlni cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare, Maia Sandu a solicitat ca PLDM să aibă întrevederi cu Partenerii de Dezvoltare.
Amintim că Partenerii de Dezvoltare ai R. moldova sunt Naţiunile Unite, Banca Mondială, Delegaţia Uniunii Europene, USAID, Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, Agenţia de Dezvoltare Austriaca, Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare, reprezentanțele diplomatice ale SUA, Suediei, Elveţiei, Germaniei şi Austriei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *