Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Parlamentar, despre ultimul mesajul video…

Parlamentar, despre ultimul mesajul video transmis de Ștefan Gațcan: „Cel care impune citirea mesajului și administratorul paginii trebuie să răspundă penal”

După noul filmuleț video făcut public joi seara, 2 iulie, de către mai mulți deputați socialiști, iar ulterior încărcat pe pagina de Facebook a deputatului Ștefan Gațcan, în care doctorul, din nou, transmite că este bine și că este într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională, a stârnit un val de reacții.

Deputatul Fracțiunii ACUM, Platforma DA, Liviu Vovc, a postat un comentariu în care spune că persoanele care l-ar fi impus pe deputatul Ștefan Gațcan să citească acest mesaj și cele care administrează pagina de Facebook a deputatului trebuie să răsundă penal pentru sechestrare.

Cel care impune citirea mesajului și cel care care e administrator la această pagină trebuie să răspundeți penal pt sechestrare”, a menționat Vovc, în comentarii, la mesajul postat pe pagina lui Gațcan.

Imaginile video au stârnit un val de reacții și între internauți.

După vizionarea noului mesaj video în care Ștefan Gațcan apare, din nou cu mască pe față, zeci de oameni susțin că doctorul a fost impus să rostească acest mesaj și că „se vede cum acesta citește mesajul”.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de internauți la imeginile video publicate pe pagina de Facebook a lui Ștefena Gațcan:

Da de ce postați periodic filmulete cu mesajul „sunt bine”. Cine vă întreaba cum sunteți? Sau sunteti ”rugat” să faceți acest lucru? Apropo, ar fi bine să dați masca jos”.

Se vede că citește…
Și ce ochi obosiți de plâns probabil are”.

„Trebuie de ieșiți la proteste pe acest caz! Se vede cu ochiul liber că omul citește cuvintele, și cine îl filmează? Procuraturaa, aleoooo???!!!”

Numai eu am impresia că are o tabla scrisă înainte și citește de pe ea”?

„Dlui citește de pe foaie, se vede cu ochiul liber”.

Privirea e schimbată și se vede pe chip că e disperat”.

De miercuri dimineață, 1 iulie, doctorul-deputat Ștefan Gațcan este de negăsit. Totul a început după ce parlamentarul a anunțat că părăsește PSRM și aderă la Pro Moldova.