Principală  —  Ştiri   —   Acum, în ZdG

Acum, în ZdG

În ediția tipărită a ZdG, pe care o găsiți în chioșcuri, puteți afla cine sunt judecătorii milionari de la Curtea Supremă de Justiție, dar și cum un articol de presă a născut demisia unui premier. Tot în această ediție, aveți un articol în care este făcut bilanțul alegerilor locale de duminică, un reportaj despre refugiații pentru care R. Moldova a devenit o a doua patrie, dar și alte materiale jurnalistice interesante.

1 paginaPolitic: Integritatea demnitarilor, dintr-o poată în alta
Actual: Milioanele și achizițiile de marcă ale judecătorilor de la CSJ
Dosar: Răspunsul lui Gaburici. Sau cum un articol de presă a născut demisia unui premier
Reporter Special: Bilanțul alegerilor
Trăind de Gardă: Din amintirile unui refugiat: „Războiul pășea pe urmele noastre…”
Exclusiv: „Transparența este carburantul numărul unu al democrației”, interviu cu Guillaume Valette-Valla, secretar general al Înaltei Autorități pentru transparența vieții publice din Franța
Realitatea: Un profesor norvegian restituie vederea copiilor din R. Moldova
Zona Publică: „Eu singură nu mai am putere să lupt cu poliția, procuratura și judecătoria din or. Fălești. De ce? NU AM BANI!”
La Marginea Europei: „Limba ta, limba mea – limba noastră”
Oameni: Meșterița Ludmila Gârlovan: „Fiecare tradiție e un fragment unic”

Circ în tramvai: Viața de candidat după ne-votat (pamflet)

Editoriale:
Petru Grozavu: Lukașenko se stabilește la Bălți

ZdG poate fi găsit în toate chioșcurile și oficiile poștale din țară, dar și abonat, inclusiv adresându-vă la sediul redacției din str. Pușkin 22 (Casa Presei), etaj 3, biroul 324. Totodată, vă puteți abona la versiunea PDF a ediției tipărite. În curând, ZdG va lansa oficial și posibilitatea de abonare online. Mai multe informații puteți afla telefonând la numărul de telefon: 022.23.26.33 sau scriind la adresa zdg.promo.add@gmail.com.