Înscrie-te la prima Cupă la Bowling organizată de Hospices of Hope Moldova!

Hospices of Hope Moldova te invită pe 11 Noiembrie la cel mai nou eveniment de caritate lansat: Cupa Hospices of Hope Moldova la Bowling.

Ce poţi face pentru a te implica?

Formează o echipa. Echipele pot fi compuse din: 

  • Reprezentanţii companiei, organizaţiei, instituţiei la care lucrezi sau pe care o reprezinţi;
  • Prietenii sau membrii familiei tale;
  • Colegii de la universitate;
  • Toţi amatorii de bowling.

Fii partenerul sau sponsorul evenimentului!

Dacă nu prea ai cunoscuți dornici de a juca bowling, sau nu ai reușit să formezi o echipă, anunţă organizatorii, iar ei vor încerca să facă tot posibilul pentru a găsi o echipă căreia să i te alături.

Evenimentul este organizat cu scopul de a colecta fonduri ce vor fi utilizate pentru susţinerea, dezvoltarea şi consolidarea serviciilor de asistenţă medico-socială dedicate persoanelor care suferă de boli incurabile şi condiţii limitatoare de viaţă din regiunile de Centru-Nord ale R. Moldova.

Unde: Rock&Roll Bowling Club (Shopping Center MallDova, et. 4);

Când: 11 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00;

Cum: înregistrând o echipă formată din maximum 6 participanți la cristina@hospicesofhope.co.uk

Donaţie per echipă: 2000 MDL

Hospices of Hope este o organizație internaţionala de caritate fondată în Marea Britanie acum 25 de ani, cunoscută atât pentru proiectele realizate, cât şi pentru evenimentele și campaniile organizate cu scopul susţinerii, promovării şi dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă în Sud-Estul Europei. În R. Moldova, organizaţia contribuie la dezvoltarea acestor servicii de nouă ani.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *