Principală  —  IMPORTANTE   —   GALERIE FOTO/ Accident violent la…

GALERIE FOTO Accident violent la Ștefan Vodă cu implicarea unui microbuz de rută: 11 persoane, spitalizate dintre care 2 sunt în stare gravă

Un accident violent s-a produs pe traseul Chișinău – Ștefan Vodă, între satele Răscăieți și Slobozia, cu implicarea a trei automobile. Un microbuz de pe ruta Chișinău – Olănești, cu 12 pasageri la bord, s-a răsturnat, după ce a fost ciocnit de un alt vehicul. 

Potrivit ofițerei de presă a IGP, Silvia Vetcu, din informațiile preliminare, accidentul a avut loc în jurul orei 07.20 pe traseul Chișinău – Ștefan Vodă, între localitățile Răscăieți și Slobozia.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că pe traseul R-30 microbuzul de rută Chișinău – Olănești, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 61 ani din Olănești, având 12 pasageri, a fost tamponat din spate de automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești, având 3 pasageri.

În consecință microbuzul s-a răsturnat, iar automobilul de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager la bord și venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului.

În urma impactului, 11 persoane – 8 din microbuz, 2 din Audi și 1 din Kia, au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme. Doi pasageri, unul din microbuz și altul din Audi, sunt în stare gravă.

Fiind testat alcoolscopic șoferul din Audi era în stare de ebrietate.

Actualmente poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.