Franța – ținta atacurilor armate

Noi atacuri armate au fost comise în Franța, la mai puțin de 24 de ore de la atentatul asupra redacției revistei Charlie Hebdo. Astfel, miercuri seara, s-au tras focuri de armă asupra casei islamice de rugaciune din Port-la-Nouvelle; o moschee din Le Mans a fost atacată cu focuri de armă și cu o grenadă; o persoană înarmată a atacat doi polițiști în sudul Parisului în dimineața zilei de joi. Una dintre victime a decedat, iar unul dintre atacatori a fost reținut; totodată, s-a auzit și o explozie la un restuarant în apropierea moscheei din Villefranche sur Saone, lângă Lyon, anunță postul de televiziune France 3.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *