(foto) La Chișinău e „potopul”, dar la Dondușeni, Edineț și Briceni nici urmă de zăpadă

În Chi­și­nău a nins abu­n­dent, însă în mai mul­te loca­li­tă­ți din nor­dul țării, Edi­neț, Bri­ce­ni și Don­du­șe­ni nu exis­tă nici urmă de zăpa­dă. Vă pre­zen­tăm mai jos foto­gra­fii din aces­te loca­li­tă­ți făcu­te acum câte­va minu­te. 

La Chi­și­nău auto­ri­tă­ți­le au decre­tat sta­re excep­țio­na­lă, iar trans­por­tul public nu cir­cu­lă. Auto­ri­tă­ți­le au cerut oame­ni­lor să nu iasă din casă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *