Final. Dosarul „Pădurea Domnească”

În noul număr al ZdG veți afla care este finalul dosarului „Pădurea Domnească”, cine se face vinovat și cine preferă să tacă. De asemenea, aflați ce fărădelegi sunt comise pe o stradă din capitală. Tot mâine, citiți despre imunitatea deputaților și de ce ei nu renunță de la aceasta. Totodată, veți face cunoștință cu tinerii care și-au găsit rostul în viață și reușesc să facă lucruri frumoase și sănătoase.

Dosar: Im(p)unitatea deputatului Țuțu, prima piatră de încercare a noii Coaliții
Dosar: Fraudă de milioane pe str. Independenței
Actual: Mihail Formuzal: „Cei care sunt pentru vectorul european se maschează: toți declamă dragostea față de Rusia, ca să placă electoratului”
Actual: Fiica unei judecătoare, noua șefă a INJ
Politic: Vom avea Guvern? Când? Și cine?
Exclusiv: „Libertatea, cea mai visată în închisoare”
Reporter Special: Final. Dosarul Pădurea Domnească
Reporter Special: (In)Justiție de -14 milioane de euro
La Țară: Afacere cu fructe și legume uscate
Oameni: „În bucătărie, nu contează culoarea tenului”

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *