Principală  —  Ştiri   —   După Platforma DA, și PAS…

După Platforma DA, și PAS a decis că va participa la următoarele alegeri în cadrul Blocului ACUM

Foto: privesc.eu

Astăzi, 26 august a.c., Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritste (PAS) a decis ca la următoarele alegeri, locale și parlamentare în unele circumscripții să participe în cadrul Blocului ACUM, format împreună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

Vedeți mai jos deciziile aprobate astăzi de PAS.

1)Formarea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 pentru funcția de deputat în circumscripțiile electorale uninominale nr. 17, 33, 48 și 50;

Actele pentru înregistrarea Blocului vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală în vederea înregistrării acestora mâine, 27 august a.c.

2) Constituirea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019.

Depunerea actelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea Blocului se va face în momentul în care partidele constituiente ale Blocului, în conformitate cu prevederile propriilor statute, vor conveni asupra majorității candidaților comuni din scrutinul local din 20 octombrie a.c.

Sâmbătă, 25 august, PPDA a decis ca la următoarele alegeri să participe în cadrul Blocului ACUM, format cu PAS.