După Platforma DA, și PAS a decis că va participa la următoarele alegeri în cadrul Blocului ACUM

Astăzi, 26 august a.c., Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritste (PAS) a decis ca la următoarele alegeri, locale și parlamentare în unele circumscripții să participe în cadrul Blocului ACUM, format împreună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

Vedeți mai jos deciziile aprobate astăzi de PAS.

1)Formarea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 pentru funcția de deputat în circumscripțiile electorale uninominale nr. 17, 33, 48 și 50;

Actele pentru înregistrarea Blocului vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală în vederea înregistrării acestora mâine, 27 august a.c.

2) Constituirea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019.

Depunerea actelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea Blocului se va face în momentul în care partidele constituiente ale Blocului, în conformitate cu prevederile propriilor statute, vor conveni asupra majorității candidaților comuni din scrutinul local din 20 octombrie a.c.

Sâmbătă, 25 august, PPDA a decis ca la următoarele alegeri să participe în cadrul Blocului ACUM, format cu PAS.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *